Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Ellawigss Ποιοτικός έλεγχος

Είμαι μακροπρόθεσμος συνεργάτης αυτού του εργοστασίου. Ήμουν σε ένα ταξίδι τομέων. Το εργοστάσιο είναι ισχυρό και η ποιότητα τρίχας είναι πολύ υψηλή. Η τρίχα είναι πολύ ομαλή χωρίς δέσιμο. Συνεργάστηκα με αυτόν τον προμηθευτή τρίχας το 2016. Αυτό που με εξέπληξε ήταν ότι αυτό το εργοστάσιο ήταν πολύ ισχυρό, και ήταν επίσης ένα από τα τοπ τοπικά εργοστάσια τρίχας.

—— Terri Simpson

Ο πελάτης μου αγαπά την τρίχα σε αυτό το σπίτι πάρα πολύ. Ο πελάτης μου μου είπε ότι ήταν πολύ ομαλό μετά από έναν περισσότερο από μήνα. Η διαδικασία που πλένει μια τρίχα επίσης δεν εμφανίστηκε να ρίχνει το χρώμα, δεν είχε την περίπτωση ότι αρχικός κόμβος πρόθεσης. Η ταχύτητα παράδοσης είναι επίσης πολύ γρήγορη, θα λάβω τα αγαθά τη 5η ημέρα της διαταγής.

—— Shelley Foy

Ο πρώτος χρόνος που συνεργάστηκα με αυτήν την επιχείρηση ήταν επειδή το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών εξήγησε υπομονετικά πολλά προβλήματα σε με και τοποθέτησε τις διαταγές σε αυτήν την επιχείρηση. Και η τρίχα τους είναι φτηνή. Δεν θα μπορούσα να το πιστεψω όταν πήρα τα αγαθά. Η τρίχα ήταν πολύ συμπαθητική και ομαλή. Οι πελάτες μου που αγοράζουν την τρίχα εδώ που όλοι αποκρίνονται ότι η ποιότητα της τρίχας είναι πολύ υψηλή.

—— Sabrina Strang

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

1. οργανωτικός προγραμματισμός για την καθιέρωση του ποιοτικού συστήματος

Οδηγημένες από τους διευθυντές ή τους δικαιούχους, οι επιχειρήσεις έχουν την ιδέα της καθιέρωσης και της εφαρμογής του ποιοτικού συστήματος. Το πρώιμο έργο της καθιέρωσης του ποιοτικού συστήματος περιλαμβάνει: 1.  Οργανώστε την εφαρμογή και την οργάνωση μια κορυφαία ομάδα και μια αφιερωμένη ομάδα εργασίας 2. Συντάξτε το σχέδιο εργασίας για την ολοκλήρωση προσφοράς 3. Διευθύνετε την ποιοτική συνειδητοποίηση και την τυποποιημένη κατάρτιση.

 

2. Γενικό σχέδιο του ποιοτικού συστήματος

Η εργασία αυτού του σταδίου περιλαμβάνει: 1. Καθορίστε την ποιοτική πολιτική και τους ποιοτικούς στόχους 2. Καθορίστε τους διοικητικούς αντιπροσώπους 3. Καθορίστε την οργανωτική δομή και διευκρινίστε τις ευθύνες, την αρχή και την αλληλεξάρτηση σχετικού με του την ποιότητα προσωπικού 4. Κατανομή των πόρων 5. Καθορίστε την ποιοτική αρχιτεκτονική.

 

Ellawigss

Ellawigss

Ellawigss

Ellawigss

Πιστοποιήσεις
 • Ellawigss

  Πρότυπο:National hair products and hair care products quality supervision and inspection center

  Αριθμός:201260102

  Ημερομηνία λήξης:2020-08-27

  Πεδίο εφαρμογής / Range:employees

  Που εκδίδονται από:Xuchang city quality and technical supervision inspection and testing center

 • Ellawigss

  Πρότυπο:National hair products and hair care products quality supervision and inspection center

  Ημερομηνία Έκδοσης:2017-07-06

  Ημερομηνία λήξης:2022-07-06

  Πεδίο εφαρμογής / Range:employees

  Που εκδίδονται από:Xuchang city quality and technical supervision inspection and testing center

Στοιχεία επικοινωνίας
Ellawigss

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Thea

Τηλ.:: 86--15607431753

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)