Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Ellawigss Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας Ινδικές δέσμες ανθρώπινα μαλλιών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Ινδικές δέσμες ανθρώπινα μαλλιών για τις πωλήσεις
Είμαι μακροπρόθεσμος συνεργάτης αυτού του εργοστασίου. Ήμουν σε ένα ταξίδι τομέων. Το εργοστάσιο είναι ισχυρό και η ποιότητα τρίχας είναι πολύ υψηλή. Η τρίχα είναι πολύ ομαλή χωρίς δέσιμο. Συνεργάστηκα με αυτόν τον προμηθευτή τρίχας το 2016. Αυτό που με εξέπληξε ήταν ότι αυτό το εργοστάσιο ήταν πολύ ισχυρό, και ήταν επίσης ένα από τα τοπ τοπικά εργοστάσια τρίχας.

—— Terri Simpson

Ο πελάτης μου αγαπά την τρίχα σε αυτό το σπίτι πάρα πολύ. Ο πελάτης μου μου είπε ότι ήταν πολύ ομαλό μετά από έναν περισσότερο από μήνα. Η διαδικασία που πλένει μια τρίχα επίσης δεν εμφανίστηκε να ρίχνει το χρώμα, δεν είχε την περίπτωση ότι αρχικός κόμβος πρόθεσης. Η ταχύτητα παράδοσης είναι επίσης πολύ γρήγορη, θα λάβω τα αγαθά τη 5η ημέρα της διαταγής.

—— Shelley Foy

Ο πρώτος χρόνος που συνεργάστηκα με αυτήν την επιχείρηση ήταν επειδή το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών εξήγησε υπομονετικά πολλά προβλήματα σε με και τοποθέτησε τις διαταγές σε αυτήν την επιχείρηση. Και η τρίχα τους είναι φτηνή. Δεν θα μπορούσα να το πιστεψω όταν πήρα τα αγαθά. Η τρίχα ήταν πολύ συμπαθητική και ομαλή. Οι πελάτες μου που αγοράζουν την τρίχα εδώ που όλοι αποκρίνονται ότι η ποιότητα της τρίχας είναι πολύ υψηλή.

—— Sabrina Strang

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

      Η επιχείρησή μας συμμετέχει κυρίως στην έρευνα και την παραγωγή της ύφανσης τρίχας, γυναικείες περούκες, toupee των ατόμων, εξαρτήματα τρίχας, τρίχα βαθμού, remy τρίχα με τους πλήρεις τύπους και τις προηγμένες τεχνικές. Τα προϊόντα μας εξάγονται στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Κορέα, τη Μεγάλη Βρετανία και άλλες ευρωπαϊκές και της Αφρικής περιοχές και χώρες, ποια νίκη η εμπιστοσύνη του πελάτη με υψηλό - ποιότητα, λογικές τιμές και άριστη εμπορική φήμη 


     Οι καλύψεις επιχείρησης άνω των 12000 τετραγωνικών μέτρων και έχουν περισσότερους από 500 εργαζομένους, οι οποίοι είναι 50 τεχνικοί και διαχείριση. Η μέση παραγωγή του εργοστασίου είναι περισσότερα από 250.000 κομμάτια μηνιαία. Και έχουμε το υποκατάστημα σε Guangzhou, Μεγάλη Βρετανία, Νιγηρία, και εμείς επίσης οργάνωση ένα ισχυρό εμπορικό δίκτυο πωλήσεων από την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Ιαπωνία, τη Μέση Ανατολή και άλλες περιοχές.

     

        Ellawigss

   

        Ellawigss

        Ellawigss

       

        Ellawigss

        Ellawigss 

       

       

      

   

   

   

   

   

 • OEM / ODM

  Είμαστε ένα εργοστάσιο που μπορεί να προσαρμόσει οποιαδήποτε μορφή, το χρώμα και να ταξινομήσει εσείς θέλει. Εφ' όσον μιλάτε έξω την ιδέα σας, μπορούμε να την κάνουμε για σας. Εφ' όσον δίνετε την εικόνα, μπορούμε να την κάνουμε σύμφωνα με την εικόνα. Και μπορούμε να κάνουμε το προϊόν που θέλετε σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα.

      

      Ellawigss

      Ellawigss

 • Ε & Α

      Έχουμε την ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης και ακολουθούμε την τάση μόδας κάθε μέρα. Περαιτέρω έρευνα και ανάπτυξη μερικοί κατάλληλοι για την αισθητική των νέων. Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της μόδας και να δοκιμάσει το καλύτερό μας για να ικανοποιήσει την αισθητική των πελατών. Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης έχει 10 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία τρίχας, η οποία είναι διαφοροποιημένη και στην ποιότητα και στη μόδα και μπορεί να προσελκύσει τη δημόσια προσοχή.

       Ellawigss

    

Στοιχεία επικοινωνίας
Ellawigss

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Thea

Τηλ.:: 86--15607431753

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)